Radera ditt konto — vad händer med din historik?
Du raderar ditt konto längst ner under Konto. Raderingen är permanent: dina medlemskap avslutas, dina personuppgifter tas bort och dina kopplade e-postadresser frigörs. Ladda ner en kopia av din data först.
Så gör du
Ladda ner din data först: Konto → "Ladda ner min data".
Du får en kopia av all din data som ZIP-fil (GDPR art. 20). Det går inte att göra i efterhand.
Scrolla längst ner under Konto och tryck "Radera mitt konto".
Bekräfta genom att skriva din e-postadress och tryck "Radera".
Du får ett bekräftelsemejl när kontot är raderat.
Vad som händer med din data
Dina medlemskap avslutas och dina personuppgifter tas bort. Föreningens närvaro- och betalningshistorik finns kvar för bokföringen (bokföringslagen kräver sju år), men kopplas bort från dig och rensas på personliga uppgifter.
Inlägg, kommentarer och chattmeddelanden du skrivit blir anonyma i stället för att raderas — samtalen förblir läsbara för föreningen, utan ditt namn.
Dina kopplade e-postadresser tas bort och blir lediga igen, och dina vårdnadshavarkopplingar avslutas.
Om kontot inte kan raderas
Membly vägrar radera ett konto som är sista administratör i en förening ("Utse en annan admin först"), som fortfarande äger en förening ("Överlåt ägarskapet först"), eller som är enda vårdnadshavare för ett barn under 13 år — koppla en annan vårdnadshavare till barnet först.
Kommer du inte vidare: mejla support@membly.app.
